När Elvis Presley fyllde 11 år ville han ha en Cykel eller ett Gevär, han fick en gitarr… så började hela historien, kan man tro om ”King of Rock and Roll”

Och är vi inte glada för det?

Oavsett om du är 95 eller 15 år idag, så är det få som undgått att höra låtar som ”Suspicious Minds” , ”Burning Love” , ”Jailhouse Rock”, ”Love Me Tender”, ”In the Ghetto”, ja listan kan göras oändlig, men jag tror att en sak har vi gemensamt, glädje och massor med minnen som poppar upp när vi hör dom!

Elvis har genom tiderna sålt över 1 miljard skivor (1.000.000.000)

Men Elvis var inte bara en sångare, han var en allround artist, skådespeleriet var också en stor passion och 1956 spelade han in sin första film, ”Duell i Texas” där vi bland annat kan höra ”Love Me Tender” , det vart en massa filmer som har setts över hela vår planet.

Vi på Radiosol tycker absolut att han tillhör ”Guld Artisterna” och detta med ett stort utropstecken, därför hedrar vi honom lite extra under en vecka med lite extra musik från honom.
Idag 15:00 så har vi ett program med enbart hans musik