Vi behöver hjälp av dig med att hitta folk som kan hjälpa till med vårt styrelsearbete.

För många kan detta kännas som ett ”betungande” arbete, men det är det ej, vi träffas 4-6 ggr per år. Oftast är det enkla beslut som skall dras igenom, men i vissa fall kan det vara ”milstolpar” hos oss, ändring av inriktning av program, musik etc.

Detta jobb är ideellt men är inte fel att ha med på sitt CV i framtiden. Så känner du någon eller är du den vi söker? Hör av dig till Robin (valberedningen) på info@radiosol.se så berättar han lite mer, eller till Nils (Vice Ordförande) på nils.berglund@telia.com
Tänk på, att sitta i styrelsen är det bästa sätt att vara med att påverka kulturen direkt i Sollefteå gällande det vi hör på FM-nätet.

Vi söker dig som är ung, gammal, man, kvinna, erfaren eller mindre erfaren (naturligtvis hjälper vi till de som har mindre erfarenhet)

Dela gärna mig på Sociala medier / Tack!