Radiosols styrelse kan stolt meddela att Radiosols ständige programledare, producent och studioansvarige RobinH har tilldelats kultur- och hembygdsföreningen Angermannalagets kulturpris år 2021!

”Priset motiveras med det gedigna arbetet Robin lägger ned i arbetet med den lokala radiokanalen och den kulturgärning engagemanget innebär för lokalbefolkningen i hembygden. Vid de resor vi emellanåt gör till hembygden är Radiosol den givna kanalen och det är tydligt vilken glädje arbetet inhyser både programledare och lyssnare.”

Föreningen Angermannalaget är medlemmar i Radiosol och har sin bas vid Norrlands Nation i Uppsala. Priset kommer att delas ut i samband med Angermannalagets fest ”Guschelov” som äger rum på Norrlands Nation i Uppsala i februari 2022.

Vi gratulerar varmt RobinH till denna fina utmärkelse och stämmer högljutt in i hyllningarna!