Nu på lördag, 28 maj, finns vi på plats under SMFs bilträff Big Meet, som sker mellan klockan 10.00-15.00.

Vi kommer att stå i ett tält tillsammans med FRO (Frivilliga Radioorganisationen) och informera om vår verksamhet i Radiosol och välkomna nya medlemmar, sponsorer och uppdragsgivare! Kom gärna och prata med oss!

Kanske även att ni kommer känna igen vår programledare, producent och studioansvarige RobinH och vår teknikkunnige Lars-Åke Hansson, som under dagen är på uppdrag med Nipljud HB och sköter tekniken under Big Meet.

Under hela helgen, redan från fredagen 27/5 kl 19.00 till söndagen 29/5 kl 06.00 sänder vi förstås också den specialkomponerade ”raggarslingan” i bilträffens anda!

Vi ses och hörs!

/Radiosol

 

Mer om Sollefteå Big Meet 2022: https://smf-solleftea.se/what-s-up/bigmeet2022.html