Idag firar vi Robin Hansson och liveprogrammen ”Något för alla” och ”BaraDansband”!

Vår alla käraste programledare, producent och studioansvariga Robin Hansson har torsdagen 8/9 2022 sänt live i Radiosol totalt åtta år i sträck sedan nystarten i Sollefteå. Det vill vi förstås uppmärksamma lite extra!

Stort grattis och tack Robin för allt du gett och ger Radiosol!

Robin har utvecklat Radiosols kärlek till musiken och, med tekniskt stöd från eldsjälar som Lars-Åke Hansson och Nils Berglund, byggt upp en trygg och tillgänglig närradio med livesändningar av ”’Något för alla”, som sänds alla vardagar kl 10.00-14.00. Dessutom har han lyft upp dansbandsmusiken i liveprogrammet ”BaraDansband” som sänds tisdagar 13.00-14.00, med repris fredagar kl 18.00.

Ytterligare en viktig gärning som Robin utvecklat är att samla och spela lokala artister från runtikring Sollefteå kommun–något som vi är extra stolta över. Robin lyssnar på alla inskickade låtar och album, så tveka inte att maila in ny musik.

Vi i Radiosol-styrelsen är så innerligt tacksamma för allt du gör för att vi ska ha en levande närradio i Sollefteå kommun!

Och vi ser fram emot många fler år tillsammans!

/ Radiosols styrelse