Första Advent har passerat, vi närmar oss julmyset med stormsteg och de första juliga låtarna har börjat ljuda i Radiosol.

Det är därför med glädje som vi kan presentera återkomsten av ett uppskattat inslag inför jul: Rimstuga på Radiosol!

Den 15 December 18.00-21.00 sänder RobinH och Mathilda live från studion och rimmar med våra finfina rimmare Klas Norberg och Ulf Lundin. Vi får även lyssna till livemusik med Kenneth Österberg med vänner. Det här kommer bli underbart!

För att få rim på era paket skriver eller ringer ni till oss och berättar om vad det är ni önskar rim på. Ni kan skriva till vår mail  i förväg eller under programmets gång. Ringa går endast under själva livesändningen.

Maila till info@radiosol.se
Ring oss på 0620-179 00

Vi ser så fram emot att rimma och mysa med er i radion!

/Radiosol med stöd av NBV Sollefteå